Misslyckad

Nej, inte denna dag heller. Hetsätning av russin. Herregud vad mättad jag är på det nu, fast jag skulle nog kunna äta mer..
Det blev en spya också. När ska jag kunna klara av att stå emot en attack? När ska jag bli tillräckligt klok?

Kommentarer
Postat av: L

vet du vad tjejen, tillräckligt klok det är du redan. däremot lider du utav en sjukdom. så klanka inte ner på dig själv så. försök.

hur äter du, reglebundna måltider är a och o. var tredje timma är de mat som gäller. jag vet hur jävligt de är för innerst inne, eller så känner jag iaf, vill man iaf bara få hetsäta. eller hur känner du?

jag försöker tänka så här, det är här och nu det gäller. vad som händer imorgon det hör inte hit. det är denna dag som gäller denna sekund jag ska kämpa och göra det bästa utav den liksom. det är värt ett försök jag lovar dig. samma som jag lovar dig att äter du regelbundet och kommer upp i ca 2000 kcal så kommer du inte ens vilja hetsäta. din kropp kommer inte skrika efter det längre eftersom den får näring och energi. du går inte upp utav att äta 2000 kcal. men jag tror både du och jag måste släppa viktfokuset. det hör inte hit. antingen vill vi bli friska, och då får vi kämpa lite för det. släng ut vågen som en klok tjej sa till mig, lev i denna sekund. hoppa inte över ngn måltid. då faller man bara igen och hetsätningen blir ett faktum liksom.

eller så får man fortsätta att skjuta på sitt tillfrisknande. för det är precis det vi gör när vi låter sjukdomens dumma tankar ta över.

nu kämpar vi!

händer för dig idag?

nu ska ja till ätmottagningen

2008-09-15 @ 08:05:43
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg
Postat av: Naa

Jag har precis ringt och sökt hjälp. Ja tyvärr så måste man göra allt jobb själv. Men du ha rju berättat för dina föräldrar. de vill säkert hjälpa dig. Var inte rädd för att söka hjälp, du ska få hjälp. Du förtjänar det. För du kommer inte kunna hjälpa dig själv på detta sättet. du måste inse att du är sjuk i en väldigt svårbotlig sjukdom. Kräv hjälp. Kram på dig!

2008-09-15 @ 11:15:26
URL: http://saphary.blogg.se/
Postat av: lisa

marie, vet du vad. jag känner som du faktiskt, om jag ska vara helt ärlig. jag tappar också motivationen när jag äter "bra". eller vad som anses som bra liksom. får ja fråga hur ditt bmi ser ut? vad ska du göra för träning idag?

önskar jag också orkar det. jag var på ät mottagningen idag ja. de är jättebra där inne men nu efteråt är ja helt slut och alldeles tom. nu blir de sängen hela dagen. idag är en tung dag. tyngsta hittills

2008-09-15 @ 12:52:22
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0