less

VARFÖR GÅR DET INTE? VARFÖR KAN JAG INTE KRÄKAS? JAG HAR JU ÄTIT MASSOR MED CHOKLAD, DET SKA GÅ. DET SKA!!!!!! MEN JAG GER UPP NU, JAG FÅR LEVA MED VÄRLDENS STÖRSTA ÅNGEST, FY FAN VAD JAG MÅR DÅLIGT JUST NU. STÖRRE ÄN NÅGONSIN OCH FULARE ÄN NÅGONSIN, JAG VILL INTE LÄNGRE.

Förlåt, men jag orkar inte.

Kommentarer
Postat av: Naa

Jag lider med dig. Har själv ätit en middag, spaghetti med pesto och mozarella och är illamående trots att jag åt för 2,5h sen. Att spy får dock inte vara min utväg. Jag hejar på dig oxå, kram!

2008-10-04 @ 00:05:34
URL: http://saphary.blogg.se/
Postat av: katten

Vet du vad jag fick höra en gång i terapi? (inte för ätstörningar, men jag tycker att det funkar här också).



Om man ska värdesätta sin ångest så kanske man säger att det är en "åtta" på en tiogradig skala. Då tror man att ångesten bara kommer att öka och öka, och man står inte ut. För att få ångesten att försvinna spyr man, för då har man ju blivit av med det som ger ångest. Eftersom man är så rädd för ångesten så får man aldrig veta att ångesten kommer avta och försvinna! Först en åtta, sedan, en sjua, sexa...men det går! Man måste lära sig att vänja sig vid den, för inget farligt kommer ju hända. Att gå upp i vikt? Det är den rädslan som man måste försöka bli vän med och leva med utan att styras av...

2008-10-04 @ 15:16:11
URL: http://ettmatvrak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0