ät, ät, ät

Dagen som jag trodde skulle bli bra slutade värdelöst. Nu sitter jag här, har precis vräkt i mig en stor påse godis (större än den mamma och syster delade på, och ändå hade de kvar) Jag gick för att spy upp det men det går ju inte, godis är värdelöst! Här tror man att man kan äta v ad som helst och sen få upp det men det är ju omöjligt. Jag blir så arg på mig själv, nu sitter jag här med magen full av äckligt onyttig skit! Det blir inte en bra dag imorgon heller..

Kommentarer
Postat av: lisa

glad jag blir av din positiva kommentar. jo du, imorgon är visst en bra dag. de är en ny dag med nya möjligheter. nu får du sluta straffa dig själv!

ät en ordentlig frukost så fort du slår upp ögonen, sedan är de regelbundna måltider som gäller. max 3 timmar får gå innan du måste äta igen detta är första steget, att lära sig äta igen, 2000 kcal. måste få starta upp kroppen förbränning som har stått inställt på svält och lagra.

sedan kommer de in mkt berarbetning, försöka vända negatvia tankar man har, inse att de är falska, och se det positiva istället. detta tror jag själv kan vara en väldgt låmg process, men det får ta den tid de tar. sök efter hjälp, ring pysk. snälla vännen!!! en ny värld kommer öppnat sig. bara att känna stöd från ngn är ju underbart!

och jag vet precis hur du tänkte när du skrev detta inlägget, jag vet att du helst av allt på måndag morgon igen vill fortsätta äta eller svälta dig. men, det hjälper dig ingen vart. vissserligen är de en kortvarig lösning, för kanske 1 h max, men sedan då. nästa gång, då blir de ännu jobbigare.

så måndag morgon SKA resan mot att bli frisk börja. på ett eller annat sätt. hänger du på?

2008-08-24 @ 23:00:40
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0